Udruga za kulturu Beat aktivno djeluje na području grada Splita od 2004. godine, a od 2008. godine djeluje u vlastitom prostoru Studio -21-. Od početka svog djelovanja, udruga se iskazala kontinuiranim i uspješnim radom, između ostalog organiziranjem niza izložbi afirmiranih i neafirmiranih umjetnika, organiziranjem niza koncerata mladih sastava, plesnim i glazbenim večerima, uspješnim dugogodišnjim likovnim radionicama za djecu i mlade, radionicama za osobe starije životne dobi, terenskim nastavama za osnovne i srednje škole, dječjim predstavama, humanitarnim aktivnostima za djecu slabijeg imovinskog stanja te za socijalno rizične skupine djece i mladih.

Udruga Beat od 2008. djeluje u prostoru "Studio -21-" koji se nalazi u Velebitskoj ulici broj 66. Studio -21- je polivalentni izložbeno galerijski prostor široke namjene za promociju novih ideja kao i za prezentaciju različitih oblika stvaralaštva. S obzirom na kontinuirani i ozbiljan rad galerija je dobila status žiriranog galerijskog prostora od 1.1.2014. godine. U sklopu galerije djeluje i svojevrsni kreativni centar za djecu i mlade, u okviru kojeg provodimo likovne i glazbene radionice te terenske nastave za obližnje škole. Uz to, provodimo i program radionica za osobe starije životne dobi.

NAŠI SURADNICI

Udruga surađuje s dječjim vrtićima, osnovnim školama (OŠ Sućidar, OŠ Kman-Kocunar, OŠ Pujanki, OŠ Plokite, OŠ Dugopolje, OŠ Dicmo), Školom likovnih umjetnosti Split, glazbenim školama, Akademijom likovnih umjetnosti, galerijama, Centrom za socijalnu skrb Split, Centrom za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači.

Izradu mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Udruge Beat.