top of page

Poziv za volontere

Aktivan

Kreativni ste?

Studrate na nekom od umjetničkih studija?
Zanima vas rad s djecom i/ili starijima?
Tražite dodatno iskustvo?

Udruga Beat traži volontere za pomoć u provedbi likovnih radionica za djecu i starije te pripremu izložbi. Radionice se odvijaju tjedno u prostorijama udruge, galeriji Studio -21-. Vrijeme volontiranja je prema dogovoru. Osim aktivnog uključivanja u trenutne projekte, Udruga nudi i mogućnost daljnje suradnje.

Zainteresirane molimo da popunjenu prijavnicu i životopis pošalju na udurugabeat.split@gmail.com

Poziv za sudionike u ljetnoj školi

Završen

U suradnji s Culture Hub Croatia organiziramo smo ljetnu školu namijenjenu srednjoškolcima u dobi od 15 do 18 godina, u ukupnom trajanju od 15 školskih sati.
Škola će se u četiri termina održati od 30. lipnja do 10. srpnja u prostoru galerije Studio -21-. (Velebitska 66 Split). Cilj ljetne škole je potaknuti kreativno razmišljanje, stvaranje i aktivno djelovanje u zajednici kroz radionice kreativnog izražavanja, promatranja, pisanja, pokreta i storytellinga.

Škola je besplatna, ali je broj sudionika ograničen. Prijave su otvorene do 28. lipnja putem prijavnice: https://forms.gle/qcEcrBvcZMFizmFK7

Poziv za sudionike u projektu "Periferna mreža 54+"

Završen

Udruga za kulturu "Beat" kreće s provedbom projekta "Periferna mreža 54+", financiranog u okviru Europskog socijalnog fonda, a putem Poziva "Umjetnost i kultura 54+". Projekt je namijenjen osobama starijim od 54 godine, koji će imati priliku sudjelovati u nizu likovnih, keramičkih i mix media radionica. U okviru projekta organizirat će se i niz predavanja iz područja teorije i povijesti umjetnosti te prikazivanje filmova. Osobe zainteresirane za sudjelovanje mogu se javiti putem maila na: udrugabeat.split@gmal.com

bottom of page